prikaz prve stranice dokumenta Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije

Korade, Danijela
RRiF Visoka škola za financijski menadžment

Citirajte ovaj rad

Korade, D. (2020). Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela. "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije." Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela. "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije." Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, D. (2020). 'Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije', Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, citirano: 05.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade D. Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: RRiF Visoka škola za financijski menadžment; 2020 [pristupljeno 05.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

D. Korade, "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije", Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.